-

Airsoft x Areas

Speedsoft arena 

Altijd al professionele speedsofters aan het werk willen zien? Zowel bb's als spelers vliegen over onze speedsoft arena heen om ervoor te zorgen dat de tegenstander geen kans heeft! Misschien ben je zelf wel geïnteresseerd in deze unieke discipline, kom dan vooral hier kijken! Zo worden er verschillende demo's gegeven door professionele teams, heb jij de mogelijkheid om zelf je skills uit te testen of kan je het opnemen tegen je maten! Al met al een geweldige plek om op competitieve wijze van airsoft te genieten.
Vergeet niet je gear, airsoft apparaat en veiligheidsbril mee te nemen. Omkleedruimte is beschikbaar.

Oefen arena

Heb je zojuist de airsoftreplica van je dromen gevonden? Dan kan je in onze oefen arena er naar alle hartenlust van genieten! Doeltjesschieten, replica afstellen of pak onze attacksense doeltjes aan. Dan kan je alvast op een leuke manier kennismaken met je nieuwe aanwinst. Een beetje flaneren kan geen kwaad hoor.
Veiligheidsbril verplicht en aanwezig.

IAPS arena

Kan het jou niet snel genoeg? Dan is ons IAPS-parcours perfect voor jou! Weet in een rap tempo alle doelen te raken en wie weet sta jij wel op de eerste plek? Door middel van behendigheid, snelle reflexen en een goede portie doorzettingsvermogen weet jij alle doelen binnen no-time te vinden. Deze discpline is de perfecte combinatie van de airsoftsport en de perfecte mentale mindset. Durf jij het aan?
Vergeet niet je gear, airsoft apparaat en veiligheidsbril mee te nemen. Omkleedruimte is beschikbaar.

Jubileumbeurs

Mobiel Media Lab

Wat is het Mobiel Media Lab?
Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland. Bijvoorbeeld op de markt in uw dorp, voor de basisschool of bij een congres. De politie komt naar u toe, zij wil uw mening horen over wat u belangrijk vindt.  Dat gaat over verschillende onderwerpen. Voor publiekscontacten op evenementen, voor meet and greets met lokale politieteams en wijkbewoners. Maar ook als er een ernstig delict moet worden opgelost.

Wat is uw mening over onze communicatie?
Het Mobiel Media Lab is ook een onderzoeksruimte. De politie vraagt hier uw mening over de communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Denk aan Politie.nl, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). De vrachtwagen is ingericht met de nieuwste technologiën. Er is een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie gemakkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Voor scholen
Scholen worden vaak bezocht. In de vrachtwagen praten jeugdagenten/jongerenwerk met de schooljeugd. Belangrijke thema’s komen aan bod, zoals cyberpesten, misbruik van seksueel beeldmateriaal, nepvuurwapens, alcohol, drugs, lachgas en vuurwerk. Ook hier komen de digitale media van de politie ter sprake. Wat vinden de kinderen daarvan? Na elke inzet weten ze hoe ze de politie kunnen bereiken, ook als de vrachtwagen weer is vertrokken.

Koninklijke Marechaussee

De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van Nederland en het Caribisch gedeelte van het Koninkrijk der Nederlanden. Wereldwijd wordt de marechaussee ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland en het Caribisch gebied tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld. Kom naar onze stand, ontdek wat wij doen en check of een baan bij de Koninklijke Marechaussee misschien wel iets voor jou is.

www.marechaussee.nl

Defensie

Wij zoeken collega’s!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan?
                   EN
Wil jij meer weten over ons werk?

Kom dan langs en informeer naar de mogelijkheden!

Hartstichting

Steun de Hartstichting!

Wil jij een uniek aandenken aan de jubileumbeurs en tegelijkertijd een goed doel steunen? Schaf dan op de jubileumbeurs een unieke patch aan! Deze patch is exclusief ontworpen voor de jubileumbeurs en zal ook alleen maar hier te verkrijgen zijn. De opbrengst gaat naar de Nederlandse Hartstichting. Aangezien Nederland ongeveer 1,7 miljoen hart- en vaatpatiënten telt, zetten wij ons daar graag voor in. Voor slechts €4,- koop je een jubileumbeurspatch, deze limited edition zal daarna nooit meer te verkrijgen zijn.

Is dat een gevechtsvliegtuig?

Tuurlijk! Vliegbasis Twenthe heeft een rijke geschiedenis en die laten wij dan ook maar al te graag zien. Zo staan er bij binnenkomst in Hangar 11 verschillende voertuigen opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan het MiG gevechtsvliegtuig! Levensecht, levensgroot en super dichtbij. Zo kan je deze ‘Flatpack’ van dichtbij bekijken, hoe vaak zie je dat nou voorbijkomen?

Tweedehandsmarkt

Tijdens de Jubileumbeurs op zaterdag 9 en zondag 10 september is er in Hangar 11 een tweedehandsmarkt. Deze is open tijdens de reguliere openingstijden van de beurs. In deze ruimte met kramen kun je 2e hands replica’s en allerhande Airsoft spullen kopen of verkopen. Om zelf spullen te kunnen verkopen moet je het inschrijfformulier vooraf invullen en op de dag zelf meenemen. Wil jij meer weten, lees dan onze infosheet. Let op: vergeet je NABV lidmaatschapspas niet!

Garderobe

Je gaat niet vissen zonder hengel en je gaat niet hardlopen zonder schoenen. Dus je gaat ook niet airsoften zonder gear! Ben jij de eerste die het IAPS-parcours af gaat leggen of de eerste die de speedsoft arena betreedt? Zorg er voor dat jij startklaar bent en laat je spullen achter in onze bewaakte garderobe, dan ben je er gratis van verzekerd dat jouw spullen precies zijn waar jij ze hebt achtergelaten.
 

Marktstands

Heb je na de tweedehandsmarkt nog geen genoeg gehad van al het moois dat je hebt gezien? Bekijk dan onze marktstands! Hier vind je tot wel 100 marktkramen. Van goggles tot gear en van bb's tot richtkijkers. Werkelijk waar álles komt aan bod! Heb je een dringende vraag en denk je dat een standhouder jou daar bij kan helpen? Schroom niet en kom in contact. Wie weet wordt jouw airsoftprobleem snel verholpen, iedereen tevreden. 

Uitgebreide horecagelegenheden

Hard werken maakt hongerig! Na zo'n lange dag marktkramen afstruinen en replica's bekijken, ben je ook toe aan wat rust. Het aanwezige horecaplein is dé perfecte plek om even rustig bij te komen. Geniet van een rustiek broodje en een drankje en bekijk de omgeving even op je eigen gemak. Hier is ook House of Esports te vinden met een groot aanbod aan fysieke en digitale games voor alle leeftijden.

House of Esports

House of Esports zet zich in voor jongeren op het gebied van welzijn, sport en onderwijs. Wij werken voor verschillende welzijnsorganisaties, scholen, buurt- en sportverenigingen en gemeentes. Tijdens de jubileumbeurs bieden wij verschillende virtuele en fysieke uitdagingen aan zoals:

Gametime
Bij Gametime kunnen deelnemers onderling tegen elkaar gamen. Elk spel wordt in duo’s gespeeld op de Playstation 5 of de Nintendo Switch. Versla jij je tegenstander?

 

 

VR Experience
Stap in de wereld van Virtual Reality, waarin de digitale omgeving grenzeloos is. Zo kan je met een VR-bril kiezen uit meer dan 20 verschillende spellen kiezen op het gebied van sport en simulatie.
Ben jij fit genoeg om te winnen? Alles is mogelijk tijdens VR Experience.

Game Gymwall
Een interactieve muur waarbij Esports en spel samenkomen. Door het gooien, schieten of slaan van een bal kunnen verschillende spellen gespeeld worden. Ben jij de snelste?

 

 

Standhouders