-

Airsoft x Areas

Speedsoft arena 

Altijd al professionele speedsofters aan het werk willen zien? Zowel bb's als spelers vliegen over onze speedsoft arena heen om ervoor te zorgen dat de tegenstander geen kans heeft! Misschien ben je zelf wel geïnteresseerd in deze unieke discipline, kom dan vooral hier kijken! Zo worden er verschillende demo's gegeven door professionele teams, heb jij de mogelijkheid om zelf je skills uit te testen of kan je het opnemen tegen je maten! Al met al een geweldige plek om op competitieve wijze van airsoft te genieten.
Vergeet niet je gear, airsoft apparaat en veiligheidsbril mee te nemen. Omkleedruimte is beschikbaar.

Oefen arena

Heb je zojuist de airsoftreplica van je dromen gevonden? Dan kan je in onze oefen arena er naar alle hartenlust van genieten! Doeltjesschieten, replica afstellen of pak onze attacksense doeltjes aan. Dan kan je alvast op een leuke manier kennismaken met je nieuwe aanwinst. Een beetje flaneren kan geen kwaad hoor.
Veiligheidsbril verplicht en aanwezig.

IAPS arena

Kan het jou niet snel genoeg? Dan is ons IAPS-parcours perfect voor jou! Weet in een rap tempo alle doelen te raken en wie weet sta jij wel op de eerste plek? Door middel van behendigheid, snelle reflexen en een goede portie doorzettingsvermogen weet jij alle doelen binnen no-time te vinden. Deze discpline is de perfecte combinatie van de airsoftsport en de perfecte mentale mindset. Durf jij het aan?
Vergeet niet je gear, airsoft apparaat en veiligheidsbril mee te nemen. Omkleedruimte is beschikbaar

Jubileumbeurs

Is dat een gevechtsvliegtuig?

Tuurlijk! Vliegbasis Twenthe heeft een rijke geschiedenis en die laten wij dan ook maar al te graag zien. Zo staan er bij binnenkomst in Hangar 11 verschillende voertuigen opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan het MiG gevechtsvliegtuig! Levensecht, levensgroot en super dichtbij. Zo kan je deze ‘Flatpack’ van dichtbij bekijken, hoe vaak zie je dat nou voorbijkomen?

Tweedehandsmarkt

Tijdens de Jubileumbeurs op zaterdag 9 en zondag 10 september is er in Hangar 11 een tweedehands markt. Deze is open tijdens de reguliere openingstijden van de beurs. In deze ruimte met kramen kun je 2e hands replica’s en allerhande Airsoft spullen kopen of verkopen. Om zelf spullen te kunnen verkopen moet je het inschrijfformulier vooraf invullen en op de dag zelf meenemen. Wil jij meer weten, lees dan onze infosheet. Let op: vergeet je NABV lidmaatschapspas niet!

Garderobe

Je gaat niet vissen zonder hengel en je gaat niet hardlopen zonder schoenen. Dus je gaat ook niet airsoften zonder gear! Ben jij de eerste die het IAPS-parcours af gaat leggen of de eerste die de speedsoft arena betreedt? Zorg er voor dat jij startklaar bent en laat je spullen achter in onze bewaakte garderobe, dan ben je er gratis van verzekerd dat jouw spullen precies zijn waar jij ze hebt achtergelaten.
 

Uitgebreide horecagelegenheden

Hard werken maakt hongerig! Na zo'n lange dag marktkramen afstruinen en replica's bekijken, ben je ook toe aan wat rust. Het aanwezige horecaplein is dé perfecte plek om even rustig bij te komen. Geniet van een rustiek broodje en een drankje en bekijk de omgeving even op je eigen gemak. Ook is hier een kinderhoek ingericht zodat zelfs de kleinste airsofter zich op zo'n spannende dag niet hoeft te vervelen.

Marktstands

Heb je na de tweedehandsmarkt nog geen genoeg gehad van al het moois dat je hebt gezien? Bekijk dan onze marktstands! Hier bieden 14 standhouders hun spullen aan. Van goggles tot gear en van bb's tot richtkijkers. Werkelijk waar álles komt aan bod! Heb je een dringende vraag en denk je dat een standhouder jou daar bij kan helpen? Schroom niet en kom in contact. Wie weet wordt jouw airsoftprobleem snel verholpen, iedereen tevreden. 

VIP-area

Natuurlijk denken wij ook aan onze meest gewaardeerde gasten. Zo richten wij een aparte VIP-area in waar al onze VIPs hun spullen en heil kwijt kunnen. Dit alles is ook onder extra toezicht zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je spullen. Ga gerust de markt bekijken of probeer wat arena's uit en maak je geen zorgen over je eigen gear. We got your back.
 

Standhouders