Praktische informatie & FAQ

Op 9 en 10 september is het zo ver! Dé jubileumbeurs op Vliegveld Twenthe. Deze bijzondere locatie leent zicht natuurlijk perfect voor zo’n speciaal evenement. Of je nu aan IAPS, skirms, milsim, speedsoft of kaartschieten doet, er is voor iedereen wat wils.

Vanwege het tienjarig bestaan van de airsoftsport in Nederland, willen wij jullie als leden graag bedanken. Voor jullie inzet, jullie motivatie, jullie sportiviteit en al het andere dat deze sport zo uniek maakt in Nederland. Zo hebben jullie de mogelijkheid om een Speedsoft-, IAPS- en oefenarena te bezoeken. Zijn er wel honderd (!) marktkramen en is er ook weer een tweedehandsbeurs aanwezig. En als klap op de vuurpijl?

Airsoften op ‘De Strip’! En ja, dit is geen geintje. Eenmalig zal deze voormalige landingsbaan zich laten omtoveren tot een geweldig airsoftveld. Denk aan props, uiteenlopende gameplay, lastige missies en geweldig samenspel. Daardoor wordt het gegarandeerd een weekend om niet te vergeten, wie kan er nu zeggen dat ie geairsoft heeft op een echte vliegbasis?

En natuurlijk hebben we ook aan niet-airsofters gedacht. Zo heeft House of Esports een speciale Esports-hoek ingericht. Hier kun je het zowel fysiek als digitaal tegen je maten opnemen. Vermaak voor alle leeftijden dus! Behoefte aan een hapje of een drankje? Er zijn in en rondom Hangar 11 talloze horeca-opties te vinden. Inschrijven is vereist dus bekijk snel de inschrijfpagina inschrijfpagina! Parkeren en entree zijn uiteraard gratis.

9 en 10 september 2023
Open van 10:00 tot 17:00
Gratis voor de deur parkeren en gratis entree

Vliegveldweg 345
7524 PT Enschede

De makkelijkste manier om vliegveld Twente te bereiken is met de auto.
Vanaf de A1 rijd je gemakkelijk de N737 op. Via de Oude Vliegveldstraat kom je dan uit bij de Vliegveldweg.

Vanaf de Vliegveldweg word je begeleid naar je parkeerplek, dan is het enkele minuten lopen naar Hangar 11 en het speelterrein.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail, let op dit is nog niet jouw definitieve e-ticket! Je ontvang je e-ticket en eventuele parkeerkaart in de week van 1 september per mail.

Geen enkele reden tot paniek. Bij het scanpunt is het mogelijk om je naam en lidnummer aan te geven. Dan checken wij in het systeem of je inderdaad een ticket hebt en kun je gewoon gaan genieten van je dag. Beloofd.

Die is er niet! Iedereen van 0 tot 120 jaar is welkom. Wel dien je je vanaf 14 jaar oud in te schrijven. Ook dien je minstens 18 jaar oud te zijn én in het bezit van een NABV-lidmaatschap om je airsoftreplica’s te vervoeren of nieuwe replica’s aan te schaffen. Zorg daarom dat je je pas bij je hebt dit weekend!

Airsoft Team Assen
Gens Ace
Myriad Camo Twente
Airsoft Bazaar
The Carnage Squad
Dumpstore Twente
Team Alpha33
Delta Airsoft Events
Delta CQB Club
Veluwe Airsoft
DSAI
Outdoor & Travelshop Emmeloord​​​​​
Colt C7/C8NLD airsoft owners group
Mask Solutions
Gear Solutions​
Outdoor Delft
Airsoft Supply
Pistol & Rifle Masters
Blood Bounds Shop
DIP SHITS
Dutch Airsoft Innovations
Dutch Defence Store
Beastly Airsoft
Reload Drop
Airsoft Legends
Survivalgear.nl
3Division
Tactical & Adventure Store
Shogun
Airtak
Falcon Airsoft
WW2 Airsoft Nederland/België
Great Oak
Makhai Gear
Ogre Gear
4SYS Footwear

Er zijn verschillende horecazones ingericht. Hier zijn een veelvoud aan opties beschikbaar. Heb je zin in een patatje of spreekt een rustiek broodje jou meer aan? Zo kun je even bijkomen van een lange beurs-/speeldag.

Heb je aan het begin van de dag een nieuwe (of tweedehands) replica gescoord? Dan heb je niet altijd zin om weer helemaal naar je auto te moeten lopen. Speciaal hiervoor hebben wij een lockergedeelte ingericht. Hier kun je kosteloos je spullen kwijt zodat je niet meteen al naar huis hoeft, je bent er nu toch!

Ook hebben we een garderobe ingericht, hier kun je als speedsofter of IAPS’er je spullen kwijt voordat je de arena’s gaat gebruiken. Natuurlijk kan je hier je jas/tas achterlaten, dan hoef je deze niet de hele dag over de beurs heen te slepen. De garderobe heeft permanente bewaking. 

Een evenement van deze grootte valt en staat met vrijwilligers. Een vriendelijk gezicht om je op weg te helpen. Hoe word je dan vrijwilliger? Dat is vrij simpel, stuur een mail naar jubileumbeurs@nabv.nl en geef je op!

Standaard bieden wij geïnteresseerden het een en ander aan tijdens deze twee beursdagen. Namelijk:
- Gratis 2 marktkramen van 4 meter breed en 1.20 meter diep
- Parkeren op het buitenterrein gedurende deze 2 dagen
- Eventueel verbruik van stroom gedurende deze 2 dagen

Zijn er meer marktkramen nodig? Dat is geen enkel probleem! Voor €5,- per kraam kunt u marktkramen bijboeken.

Heb je nou altijd al 2800 klanten per dag in je winkel willen hebben? Mail dan naar Jeroen Van Egeraat voor meer informatie!

Inschrijven voor de beurs kan via deze link, of via de ''Inschrijven''-knop bovenaan de pagina.

Graag bieden wij (lokale) media ook de mogelijkheid om een airsoftbeurs van deze omvang bij te wonen. Ben jij dát tijdschrift, magazine, krant, youtubekanaal of blog die hierbij moet zijn? Stuur dan een mail naar Rutger Vis en vraag naar de mogelijkheden!

Staat jouw vraag er écht niet tussen? Dan kan je heel gemakkelijk contact opnemen met de NABV. Dit kan onder anderen via onze mailbox en kun je ons bellen op:
Telefoon: 013 – 203 20 20
Bereikbaar op:
maandag, dinsdag, donderdag:
van 09:30 tot 13:00

Huisregels

Belangrijkste veiligheidsregels
Onze airsoftregels blijven tijdens het evenement van toepassing.
Kijk hiervoor op:
www.nabv.nl/over-airsoft/wetgeving-en-regels/

Huisregels Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Het huisreglement is van toepassing op alle evenementen die plaats vinden op vliegveld Twenthe evenementenlocatie. Dit document geeft enkele belangrijke regels weer.

 

1. Het evenement is voor leden en familie/vrienden van NABV leden. 
 
2. Het betreden van het evenementen terrein is op eigen risico, ook het betreden van de arena’s en skirm. 
 
3. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. 
 
4. Dieren zijn heel leuk, maar niet toegestaan op ons terrein. 
 
5. Het is verboden in de gebouwen te roken.
 
6. Het is niet toegestaan drugs naar het terrein te vervoeren en/of op het terrein te nuttigen.
 
7. Gebruik van alcohol is op dit evenement niet toegestaan.
 
8. Het is niet toegestaan vuurwerk en gasflessen te gebruiken op deze locatie. 

9. Bij brand, ongevallen of andere calamiteiten dient Vliegveld Twenthe zo spoedig mogelijk ingelicht te worden. 

 

10. De Huurder van het evenement is verantwoordelijk voor het gedrag van gasten, eigen personeel en vrijwilligers. Al deze partijen dienen zich te houden aan het huisreglement en de aanwijzingen van personeel van Vliegveld Twenthe.

11. Vluchtwegen mogen niet worden geblokkeerd en brandblusmiddelen dienen goed bereikbaar te zijn.

12. De locatie en/of het terrein dient met respect behandeld te worden, m.a.w. niet boren, timmeren, hakken, breken, schilderen, beschieten, afbreken en er dienen geen plakresten achtergelaten te worden.

13. Na het gebruik van confettiproducten of verspreiding van andere items in deze mate wordt er €350 euro schoonmaakkosten in rekening gebracht wegens extra schoonmaakwerkzaamheden. Basisschoonmaak zit bij de locatiehuur inbegrepen.

14. Vliegveld Twenthe stelt zich niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

15. Vliegveld Twenthe stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal.

16. Bij het betreden van het terrein van Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie geef je toestemming om tijdens het festival gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotiedoeleinden van onze volgende events; gegevens deelt de organisatie niet met commerciële partijen.