Thema: Tijd in verandering

Ben jij in je bedrijf of sector bezig met duurzame inzetbaarheid en wil je je aanpak op stoom krijgen? Zet dan in je agenda alvast een rode cirkel om de datum dinsdag 7 november 2023. SPDI organiseert dan voor de tweede keer het Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid.

Hét festival voor werkgevers, HR, OR, O&O-fondsen en vertegenwoordigers van sociale partners. Een evenement boordevol verrassende activiteiten, voor en met mensen uit de praktijk. Alles op deze wervelende dag is gericht op uitwisseling van kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden. Kortom: ervaren, leren, doen!

We bevinden ons in een ‘Tijd in verandering’. De veranderopgaven zijn groter dan ooit. Wat brengt mensen in beweging? In verschillende workshops haal je kennis op en worden praktijkvoorbeelden gedeeld. 

Inschrijven is niet helaas niet meer mogelijk.
Het festival is helemaal uitverkocht!

Wil je toch kans maken op een ticket? Meld je dan aan voor de wachtlijst.
Dit kan door een mail te sturen aan info@spdi-duurzaamaanhetwerk.nl
We kunnen natuurlijk geen garantie op een ticket geven.

Bestuur SPDI:

"Duurzame inzetbaarheid van alle werkenden is in hun belang én in het belang van werkgevers. Daarom is het zo mooi dat vakbonden en werkgevers in SPDI samenwerken om stappen vooruit te zetten op dit uitdagende thema. Kom naar het festival om te zien wat er allemaal mogelijk is."

Neuro-wetenschapper Ayca Szapora is de keynote speaker. Zij weet alles van verandering én de redenen waarom dit zo’n lastige opgave is.

Theater Draad maakt terugspeeltheater, een vorm van improvisatietheater die gebruik maakt van de verhalen uit het publiek. Een intermezzo vol verbinding, herkenning en plezier.