Welkom!

Met de expertisemiddag van vorig jaar nog fris in het geheugen waar we met elkaar een fantastische dag hebben gehad in de Jaarbeurs, maken we het dit jaar nog beter in DeFabrique! De energie, de kennisuitwisseling en het plezier van vorig jaar zullen we dit jaar naar een hoger niveau tillen.

Dit jaar bieden we weer een boeiend programma die start met een plenaire aftrap door OMDENKEN en daaropvolgend diverse workshops verdeeld over twee rondes. Tussen de workshops door hebben we een welverdiende minibreak waarin je even kunt ontspannen en bijpraten met elkaar. 

We starten de middag met een heerlijke lunch om de energie op peil te houden. En na een dag vol nieuwe inzichten en kennis sluiten we af met een gezellige borrel. Een perfecte gelegenheid voor een ontspannen gesprek én een competitief spel (vrijwillige deelname 😉).

Schrijf je snel in via het aanmeldformulier en kies je favoriete workshops zodat je dit inspirerende evenement niet mist! 

Wil je weer even terugkijken naar of ben je benieuwd naar hoe geweldig het vorig jaar was? Bekijk dan snel het filmpje van de Expertisemiddag 2023 op deze pagina en laat je opnieuw inspireren door de sfeer en de ervaringen van de deelnemers.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze Expertisemiddag in DeFabrique.