Op 6 oktober gaan we weer een hele dag samen op reis. In de ochtend neemt Marc Lammers ons mee in zijn wereld en 's middags is er tijdens verschillende workshops de kans om creativiteit te uiten, nieuwe vaardigheden te leren, kennis te vergroten en vooral heel veel plezier te hebben met elkaar. Uiteraard is er ook tijd om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zorg dat je je ticket niet vergeet (QR-code) en graag tot 6 oktober!  

Spreker: Marc Lammers

Marc Lammers was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Hij stond aan de leiding van het team dat de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing.

Marc Lammers verdient de naam moderne coach. Hij heeft veel innovatieve technieken geïntroduceerd, waaronder een videobril, nieuwe hockeysticks, hartslagmeters, ijsbaden, oor-telefoontjes en analysesoftware. Marc staat dan ook bekend om zijn innovaties, er is zelfs een werkwoord naar hem vernoemd: lammeren.

Niet alleen Marc’s coachingstechnieken op het sportieve vlak zijn innovatief: zijn presentaties en trainingen voor het bedrijfsleven zijn eveneens zeer vernieuwend.
Vol overgave deelt Marc in zijn presentatie zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Op vernieuwende en interactieve wijze vertaalt hij praktijkvoorbeelden naar concrete bedrijfssituaties, ondersteund door aansprekende videofragmenten en levendige anekdotes.

 

V R I J D A G
6 OKT
2    0    2    3

LOCATIE:
HANGAR 11 (VLIEGVELD TWENTHE)

TIJD:
9.00 TOT 17.00 UUR

WWW.KONOT.NL